Hoppa till huvudinnehållet!

Designa ert poolområde med oss

Hem / Pooler / Designa ert poolområde med oss

När du har ditt drömhus framför dig har du gjort en stor investering som du kommer njuta av länge. Kanske kommer barnen och barnbarnen besöka och minnas ert hus och glädjen det förde med sig. Vill du ta nästa steg i att förverkliga din bostadsdröm är ett eget poolområde ett fantastiskt steg. Drömma är en sak men det är en annan match att genomföra och bygga sin poolmiljö. Det kräver kunskap och erfarenhet att utveckla ett stycke mark till en uppfriskande oas.

Vi hjälper dig med att komma med idéer och visualiserar dina egna tankar med hjälp av 3D-ritning. Att kunna se sin bostad med ett alternativt poolområde gör det enkelt att se vad passar eller inte. Alla kan inte visualisera i huvudet och behöver se en faktisk bild för att kunna förstå vad vi och ni tänker. Tillsammans skapar vi en poolmiljö där ni kommer trivas i många år framöver.


Mer än att bara bygg pool. Att bygga en pool är så mycket mer än att bara stoppa ned pool i marken och bada. Det gäller att ha en tanke och vision för ditt kommande poolområde. Vart kommer ni vilja sitta och se över poolen samtidigt som ni njuter av grillat, vart kommer ni hänga då det är dags för något gott att dricka, vart är bästa platsen för en solbädd?

Att redan börja tänka på detta gör att du skapar en bild och tanke på hur du vill att det ska se ut. Du börjar forma ditt dröm poolområde. Kontakta oss så hjälper vi till med att skapa den drömmen!