Hoppa till huvudinnehållet!

Designa ert poolområde med oss

Hem / Pooler / Designa ert poolområde med oss

När du har ditt drömhus framför dig har du gjort en stor investering som du kommer njuta av länge. Kanske kommer barnen och barnbarnen besöka och minnas ert hus och glädjen det förde med sig. Vill du ta nästa steg i att förverkliga din bostadsdröm är ett eget poolområde ett fantastiskt steg. Drömma är en sak men det är en annan match att genomföra och bygga sin poolmiljö. Det kräver kunskap och erfarenhet att utveckla ett stycke mark till en uppfriskande oas.

Rådgör med oss när redan när tankar svävar iväg de första gångerna. Få värdefulla tips om förutsättningar, förarbete och lämpliga lösningar på olika problem. Tillsammans kan vi sätta spadtagen i marken och lyfta din vision till verklighet.

Vi vill att ni ska göra en god investering

Vi sätter alltid fokus på att utföra både vad kunder önskar och behöver. Därför gör vi ofta hembesök där vi tillsammans kan gå igenom både viljor, förhoppningar och förutsättningar. Vi hjälper er med allt, från idé till färdigställande. Med era önskemål kan vi tillsammans skapa ett unikt poolområde för just er.

Vi samarbetar med er på ett öppet sätt

Istället för att sikta på det snabbaste och billigaste möjliga vill vi ge er det bästa och mest genomtänkta. När ni har installerat en pool med oss kommer ni ha all kunskap ni behöver rörande ert poolområde. Att veta vilka sorters kablar samt dränage ni har till hur ni bäst sköter er pool. När poolområdet är färdigt har vi ofta utbildning med familjen för att säkerställa en säker, miljövänlig och skonsam drift och skötsel av poolen. Allt för att ni ska kunna ta vara på den vackra miljö ni har skapat.

GSA - Gräv, ställ ner och anslut

Vårt koncept är något vi har kommit fram till efter många års erfarenhet. Vi är en premiumleverantör med mer än 20 års samlad kunskap om pooler och våtrumsmiljö. NI kan ta hjälp av oss för totalentreprenad men om ni tar hjälp av en lokal entreprenadfirma kan de, med stöd av oss, ge er en kostnadseffektiv lösning. Ni sparar då pengar som istället kan investeras i rostfria detaljer och annat som lyfter poolmiljön ytterligare en nivå.

Hållbarhet, ekonomi och livslängd

Viktiga ord som vi ständigt arbetar för. Vi anser att ett företag i poolbranschen måste ha ett stort hjärta för kunderna och en hjärna full av erfarenhet och insikter om poolhantering. Vår rådgivning finns aldrig längre än ett samtal bort. Att göra ett poolområde är en stor investering där fallgropar finns till höger och vänster. Skaffa en partner där ni får all rådgivning och kunskap ni behöver. Våga skapa ett poolområde ni drömmer om, det är inte mycket som är omöjligt.