Hoppa till huvudinnehållet!

Glasfiberpool

Hem / Pooler / Glasfiberpool

Tänk er att gå ut i trädgården och från trädäcket kan ni dyka ner i en premium glasfiberpool där finishen håller år efter år. Eller gå ner för den inbyggda trappan där både estetik och säkerhet är av högsta klass. Med en glasfiberpool från oss har ni ett hantverk där nio av tio lager är lagda för hand, allt för att säkerhetsställa att ni får en pool av högsta möjliga kvalitet.

Premium glasfiberpool

Det är något speciellt med en pool där känslan av äkthet och lyx infinner sig vid varje bad. Oavsett om ni önskar installera en pool vid ett trädäck eller stenplattor matchar de poolens högkvalitativa material. Det är glasfiber med många års utveckling bakom sig. Att äga en premiumpool innebär klara fördelar.

pool
Njut av att dyka ner i poolen varje morgon

Få högre bekvämlighet med inbyggd trappa och överdrag

Det är tilltalande att ha en trappa inbyggd i poolen. Utan skarvar och borrhål får ni en finish och stabilitet utöver övriga alternativ. Överdraget ger er det skydd ni behöver från nedsmutsning samt nedkylning. Den inbyggda trappan ger er en stabil och bred ned- och uppgång till poolen. Med dessa inbyggda får ni en pool med extra hög bekvämlighet.

Sveriges mest exklusiva pool

Varför är den det? 10 lagers unik uppbyggnad skapar:

  1. Färg Gelcoat / Ultra Granitcoat
  2. Färg Gelcoat
  3. Tätskikt
  4. Tätskikt
  5. Tätskikt inkl. kompositlager
  6. Glasfiber akrylskal
  7. Glasfiber akrylskal
  8. Glasfiber akrylskal
  9. Honeycomb – dubbelkanalisolering – ger styrka och isolation (dubbelbotten)
  10. Pu isoleringsskum med hög åldersbeständighet ger väggen styrka och isolation

Färdigt resultat!  

Glasfiberpool lager
Glasfiberpool – lager

Exempel på glasfiberpooler

Byggd likt båtar

Tillverkningen sker i fabrik likt båtar och fraktas till platsen där den lyfts på plats. Med markarbetet utfört kan poolen installeras och kopplas in. Vi ger er all kunskap om installation och underhåll för att ni vara lyckliga poolägare under en lång tid.

Falska myter om grundvattennivån

Ofta kan man höra att höga grundvattennivåer är skadligt för glasfiberpooler. Något som inte stämmer. Det viktiga angående grundvattennivån är att utföra ett bra mark- och förarbete. Därför är det av stor vikt att anlita någon med gedigen kunskap och erfarenhet.

Färger

Standardfärger

 
Snow white Pacific blue   Dusty grey

3D super GRANICOAT färger  

Ocean Blue Sparcle Blue Deep Grey Desert Sand Black Night

  3D Ultra GRANICOAT färger:  

Blue Belle Seaside Blue White Pearl Black Pearl

 

Sammanfattning

Glasfiber, likt alla pooler från oss, är tillverkad med den senaste tekniken. Vi har under årens lopp undersökt vad som verkligen fungerar var. Med ett markarbete baserat på kunskap kan de allra flesta installera en glasfiberpool. Detta är ett fullgott alternativ då ni önskar en pool med en av de vanligare utformningarna. Köp ett koncept där ni får en premium glasfiberpool inklusive all rådgivning och kunskap ni behöver för att er pool ska förbli en fröjd under en lång tid framöver.