Hoppa till huvudinnehållet!

Poolöverdrag

Hem / Poolskydd / Poolöverdrag

Några enkla tag med veven på det rostfria hjulet är allt som behövs för att ta bort överdraget, en varm pool uppenbarar sig. En upprullningsstång är bara ett exempel på hur ni kan underlätta att fälla upp poolöverdraget.

Ett överdrag är ett fullgott skydd

Med våra poolöverdrag har ni ett slittåligt skydd tillverkad i hållbart PVC-material. Tänk er att föra bort skyddet på några minuter och därefter dyka ner i varmt vatten. Tack vare skyddet behöver ni dessutom inte håva upp smuts som annars hade fallit ner i poolen under natten. På sidorna har ni aluminiumskenor vilket förstärker skyddet så pass mycket att de håller upp till 40 kg. Ni behöver inte känna oro att era barn eller djur ska falla i poolen. Ni kan även förlänga poolens livstid i och med att överdraget kan motstå UV-strålar. Avnjut en varmare och renare pool på ett barnsäkert sätt. Ett bra val då ni inte önskar ett pooltak.  

Ta bort poolöverdraget med enkelhet

Ta bort hela skyddet med en upprullningsstång. Då får ni med enkelhet bort poolöverdraget genom att samla skyddet på en stång stående på hjul. Att på mindre tid få bort eller ta på skyddet ger er lite mer tid för badet. Istället för att ha skyddet vid poolen kan ni rulla bort det och skapa mer plats då ni använder poolen. Perfekt när ni exempelvis inte har mycket plats på poolområdet.  

Vad kostar poolöverdrag?

Ett annat alternativ, skydd flytande i poolen

Har ni inga barn kan ett flytande poolskydd vara ett alternativ. Med de små bubblorna flyter överdraget och fångar upp allt. När ni tar bort överdraget har ni en pool där vattnet är med behaglig temperatur och dessutom rent. Med ett flytande poolöverdrag kan ni njuta av poolen på några få minuter. Ett alternativ när ni inte har behov av ett större poolskydd. Skydda mot UV-strålning, nedsmutsning och nedkylning.  

Vid osäkerhet eller funderingar

Att välja det överdrag passande era förutsättningar är inte lätt. Det finns mycket att tänka på vid val av poolskydd. Nyttja vår kunskap och erfarenhet, vi står gärna till tjänst med det ni behöver. Med era önskemål och förutsättningar kan vi tillsätta den kunskap och erfarenhet ni behöver. Få ett poolområde ni kan avnjuta i år framöver.