Hoppa till huvudinnehållet!

Pooltak

Hem / Poolskydd / Pooltak

Gå några steg från er altandörr och öppna dörren till ert stora pooltak där poolen krypit in och lagt sig för kvällen. Solstolarna är strategiskt utplacerade runt öppningen till ert egna tropiska klimat, åtminstone från april till oktober. Allt ni behöver göra är att köpa ett pooltak med plats för era solstolar så är oasen strax inom räckhåll.

Skjut bort taket vid vackert väder

Ni kan köpa ett pooltak med skjutbara väggar. Få det bästa av två världar genom att utnyttja vårt vackra väder då det kommer. Men de dagar då vädret sviker kan ni med enkelhet enbart öppna dörren och gå in i pooltaket. Låt inte vädret styra över era badupplevelser.  

Pooltak ger er flertalet ekonomiska fördelar

Eftersom värmen stiger ligger det största behovet av skydd ovanför poolen. Ni får inte bara en varmare pool under en längre tid, ni kan även spara in el då värmen håller sig kvar i vattnet. Det är inte bara det ni tjänar in på, poolen får även längre livstid eftersom den ständigt skyddas.  

Nedsmutsning och skydd mot UV-strålar

Löv och annan smuts är inget trevligt att simma bland. Ofta får man städa poolen innan ett bad vilket tar av er dyrbara tid och energi. Att jaga löven med både botten- och ythåvar är inget man vill lägga mer tid på än man måste. Med ett tak av något slag kan ni obehindrat föra bort taket och dyka ner i en ren pool. Kan det bli bättre?  

Vad kostar pooltak?

Välj det ni önskar, inte enbart behöver

Vårt sortiment är otroligt brett då ni även kan sätta ihop olika modeller till en. Välj det pooltak ni verkligen vill ha och skapa en personlig oas i er trädgård. Se på de olika modellerna och tänk er platsen ni vill ha det på. Kanske finns träd eller annat som gör det bättre med ett lågt tak i ena änden. Sätt ihop två tak med olika höjd och få ett helt unikt tak som fyller både behov och era drömmar. Vi hjälper er gärna, vare sig ni har frågor eller vill få hjälp att genomföra installation. Vi har en bred erfarenhet vilket hjälper er att skapa det ni både har behov och önskningar om.