Hoppa till huvudinnehållet!

Poolutrustning

Hem / Poolutrustning

Blicken sveper över poolområdet, uteduschen står på, jetstrålarna skjuter bågar av skum över poolens halvmåneformade topp. Ett av barnen lutar sig mot räcket, ett livligt skratt när en badboll korsar jetstrålen och bryter ut i en ny bana. Det är dags att ta sats och svalka sig med ett eftermiddagsdopp.

Poolutrustningen förgyller vardagen

Lampor, stegar och vattengardiner, Jetstrålar, räcken och uteduschar är några av de produkter vi erbjuder. Vi har ett brett sortiment av in- och avlopp samt diverse bräddavlopp. Allt för att ni ska ha möjlighet att skapa den ultimata poolen för just er. Några detaljer som lyfter helhetsintrycket avsevärt.

Få era drömmars poolområde med hjälp av vårt kompletta utbud av poolutrustning. Vi erbjuder allt ni kan tänkas behöva för att installera, underhålla och komplettera.

Pumpar och filter för alla typer av pooler

Då ni installerar och skapar ert egna poolområde behövs produkter med hög standard. Vi erbjuder några av de bästa produkterna på marknaden. Hög kvalitet är ett måste då ni önskar skapa en pool med lång hållbarhet. Vi har poolpumpar och sandfilter för alla möjliga pooler. Få rent och friskt vatten i er pool.

 

Mindre roliga men trots allt viktiga tillbehör

Att underhålla er pool är av allra största vikt. Ni förlänger poolens liv och ni får en fräsch pool att njuta av. Våra tillbehör ger er allt ni behöver för att enkelt underhålla poolen. Det behöver inte vara svårt eller arbetsamt att städa poolen. Välj en robot och den gör det mesta av grovjobbet åt er.

Även bra borstar med genomtänkt utformning ger er mer tid åt andra saker. Vi erbjuder också temperaturmätare samt kit för vattentester. Små men viktiga detaljer för att ha ett så bekymmerslöst poolägande som möjligt. Oavsett vilka tillbehör ni har behov av kommer vi göra allt för att gå er tillmötes. Bara hör av er för rådgivning.

Värm poolen med högkvalitativa värmepumpar

Vi säljer olika värmepumpar vilka hjälper er att värma upp poolen. De finns i diverse verkningsgrad men genomgående är dess effektiva uppvärmning. Bara fråga oss om ni är osäkra på vilken värmepump bäst lämpad för er.

Vi erbjuder otaliga produkter av poolutrustning. Hör av er med era önskemål och behov så hjälper vi gärna er!