Hoppa till huvudinnehållet!

Mosaikpool

Hem / Exklusiva pooler / Mosaikpool

För dig som vill skapa något unikt

Söker ni något originellt och estetiskt är mosaikpooler ett utomordentligt alternativ. De små mosaikplattorna kan forma spektakulära bilder. Oavsett om poolen står inom- eller utomhus får ni känslan av fröjd blandat med exklusivitet vid varje dopp. Ni kan nyansera olika delar av poolen alternativt ha enfärgat. Få precis vilket utförande ni än önskar


Luta dig tillbaka i en baden baden-stol, låt solen värma kinderna och känn vinden svalka ditt hår. Den soliga sommardagen glittrande i de små mosaikplattorna under dina fötter. Ett steg bort är den svalkande poolen som skimrar i utsökta mönster. En mosaikpool är inte bara den främsta av pooler. Vattnet, ljuset och plattorna möts i en fullständig harmoni, olikt allt annat. 


Ingen kan undgå att höra om de farliga utsläpp plaster som pooler kan utsöndra. Men med mosaik kan ni bada i en pool helt utan utsläpp då mosaikplattorna är heltäckande. Detta är likt själva finishen en väldigt tilltalande egenskap mosaik besitter. Ni får en pool där känsla och upplevelse ligger långt utöver det vanliga. Utöver det unika är det en relativt enkel installation när det kommer till mosaikpooler. Vi har över 20 års erfarenhet av våtrum och utsikt vilket vi applicerar i varje poolbygge. Med era önskemål och vår gedigna kunskap kan vi tillsammans installera den pool just ni drömmer om.