Hoppa till huvudinnehållet!

Poolskydd

Hem / Poolskydd

Tänk att få dyka ner i 30 garder varmt vatten. Vatten helt utan löv eller annan smuts. Tänk att få göra det redan i april eller så sent som oktober!
Att investera i ett poolskydd innebär flertalet fördelar. Ni får en avsevärt längre badsäsong då vattnet kan behålla stora delar av uppvärmningen. Mellan april – oktober håller vattnet 30 grader vilket ger er mer bad för pengarna. Men ni skyddar även poolen från slitage, UV-strålning samt nedsmutsning.

Som om detta inte var bra nog kan ni köpa ett poolskydd där era utemöbler får plats, likt en egen oas direkt i er trädgård. Då får ni en känsla av att vara utomlands, under större delen av året.

Pooltak

Att skydda och värma er pool med ett tak är ett bra val då ni får en robust säkerhetsanordning. Ni kan välja bland flertal versioner där enbart poolen skyddas. Alternativt passar ni på och införskaffar ett större pooltak med utrymme för utemöblemang och umgänge. Välj ett glas där ni kan se poolen alternativt se ut från poolområdet. Ni får då likt ett extra rum där värmen alltid är högre och er sommarsäsong är förlängd på båda håll.

Vi erbjuder ett varierat sortiment med färdiga pooltak för alla pooler. Sedan kan ni också sätta ihop de olika modellerna för att anpassa taket till just ert poolområde. Kort sagt är så gott som allt möjligt. Hör av er och berätta om era önskemål.

pool-skydd

Poolöverdrag

Med ett överdrag till poolen får ni ett fullgott skydd mot smuts, UV-strålning och kyla. Överdragen kan med enkelhet föras över samt tas av. Välj ett flytande skydd alternativt PVC-överdrag med stänger för extra stabilitet. Oavsett vilket skydd ni använder er av förlänger ni poolens liv avsevärt.

Mosaikpool

Vid osäkerhet och funderingar

Alla förutsättningar är unika likväl alla poolområden. Vi står gärna till tjänst för att guida er rätt. Alla produkter vi erbjuder har genomgående hög kvalitet. De är också tillverkade för att klara av de svenska vintrarna. Men alla poolskydd passar inte till samma förutsättningar vilket kan vara svårt att avgöra helt ensam. Hör av er oavsett frågeställning, vi hjälper med vår kunskap och erfarenhet.

Hör gärna av er till oss för att finna det ultimata poolskyddet för just er.