Hoppa till huvudinnehållet!

Pooler

Hem / Pooler

Sommarställe med havsutsikt eller i fjällstuga är fortfarande trevligt. Men att äga en pool är den nya drömmen för allt fler. Ganska snart kan du ha en tropiskt sjö, ett Plaza Hotell eller en bubblande liten oas mitt i din trädgård. En ljusblå spegel eller glimrande mosaik i morgonsolen, en investering där du sitter i förarsätet.

Vi förmedlar ett välbeprövat koncept

Det finns ett stort utbud av pooler där kvalité och finess varierar mellan modeller och leverantörer. Ett svårt val för den oinvigde som behöver experthjälp om både poolinstallationen och materialval. Eftersom både kunskap och erfarenhet är viktiga delar för ett lyckat poolköp erbjuder vi ett koncept där kundfokus är av stor vikt. Då ni hör av er till oss för att köpa en pool går vi tillsammans igenom era unika förutsättningar. Tillsammans kan vi, via hembesök och internet, se vad just ni behöver för få era drömmars poolområde. Vi informerar och utbildar för att ni ska veta vad ni köper. När ni köper en pool av oss vet ni med säkerhet vad ni har installerat och hur allt fungerar.  

Detta koncept ger er en premiumpool

Vi anser att vid en investering likt pool krävs mer än själva inköpet. Kunskap om allt som rör poolen, både för och efter installation, är av stor vikt för att ni ska få njuta av den på ett ekonomiskt och hållbart sätt. Vi vill erbjuda den kunskap ni behöver om produkten samt underhållet för att ni ska spara pengar och få en högkvalitativ pool med lång hållbarhet.  

Glasfiberpooler

Dyk ner i ett verkligt hantverk, direkt i er egna trädgård. Våra premium glasfiberpooler har 10 lager av väl genomtänkta material för att klara det svenska klimatet. Av de tio lagerna läggs 9 av dem för hand. Detta ger er ett hantverk av absolut högsta kvalitet.

Läs mer

Rostfria pooler

Få en exklusiv pool likt de på lyxhotell i din trädgård. Känslan av en premiumpool är något utöver det vanliga och något man måste uppleva. Få en pool byggd exakt enligt era unika önskemål med ett flexibelt och rostfritt material av hög standard.  

Läs mer

Mosaikpooler

Få en pool som matchar ert hem av toppklass. Med våra 20 år av erfarenhet kan vi erbjuda äkta mosaikklädda pooler. Ni kan måttbeställa och få den pool ni drömmer om. Detta är inte bara estetiskt tilltalande, mosaik ger er också bad helt fria från utsläpp.

Läs mer