Hoppa till huvudinnehållet!

Mosaikpool

Hem / Pooler / Mosaikpool

Luta dig tillbaka i en baden baden-stol, låt solen värma kinderna och känn vinden svalka ditt hår. Den soliga sommardagen glittrande i de små mosaikplattorna under dina fötter. Ett steg bort är den svalkande poolen som skimrar i utsökta mönster. En mosaikpool är inte bara den främsta av pooler. Vattnet, ljuset och plattorna möts i en fullständig harmoni, olikt allt annat.

Söker ni något originellt och estetiskt är mosaikpooler ett utomordentligt alternativ. De små mosaikplattorna kan forma spektakulära bilder. Oavsett om poolen står inom- eller utomhus får ni känslan av fröjd blandat med exklusivitet vid varje dopp. Ni kan nyansera olika delar av poolen alternativt ha enfärgat. Få precis vilket utförande ni än önskar.

Inte bara tilltalande för ögonen

Att äga en pool klädd i mosaik inger inte bara en fröjd för ögonen. De medför även minimalt med underhåll. En annan fördel är att ni får en unik pool med precis de färgval och mönster ni önskar. Det är något speciellt med att skapa något eget, något ingen annan äger.  

Få en pool utan farliga utsläpp med mosaik

Ingen kan undgå att höra om de farliga utsläpp plaster som pooler kan utsöndra. Men med mosaik kan ni bada i en pool helt utan utsläpp då mosaikplattorna är heltäckande. Detta är likt själva finishen en väldigt tilltalande egenskap mosaik besitter. Ni får en pool där känsla och upplevelse ligger långt utöver det vanliga. Utöver det unika är det en relativt enkel installation när det kommer till mosaikpooler. Vi har över 20 års erfarenhet av våtrum och utsikt vilket vi applicerar i varje poolbygge. Med era önskemål och vår gedigna kunskap kan vi tillsammans installera den pool just ni drömmer om.  

Köp inte bara en pool utan ett helt koncept

Vi hjälper er med allt rörande er mosaikpool. Genom att dela med oss av vår kunskap kan ni köpa en pool som håller under en väldigt lång tid framöver. Eftersom mosaik är ett originellt material behöver ni mer än bara materialet. Ni behöver få all tillhörande kunskap för att ert poolägande ska bli både långvarigt och lyckat.  

Välj ett företag med kundfokus för att få det ni behöver

Vi hjälper er med allt för att ni ska få en lyckad investering. Köp en äkta mosaikpool enligt era önskemål.

Priser för Mosaikpool?

Kontakta oss för mer information om pris för mosaikpool