X-THERM BUILD

X-THERM BUILD är dedikerad till entusiaster som själva vill skapa sin egen simupplevelse. Här presenterar vi två distinkta modeller som riktar sig till dem som vill bygga sin egna träpool eller thermopool. Oavsett om du föredrar den rustika charm och naturliga skönheten hos en träpool eller den avancerade teknologin och energieffektiviteten hos en termopool, har vi alternativ som passar dina behov. Utforska vårt sortiment och låt din poolbyggnadsresa börja här.

En thermopool är en poolstomme konstruerad med frigolitblock med en hård insida, där betong gjuts och armeras för att skapa en stabil och isolerande stomme. Denna typ av pool passar särskilt bra för de som önskar vara involverade i byggprocessen och vill utföra arbetet själva. Med en thermopool får man möjlighet att skräddarsy sin pool och ha en hands-on-approach i skapandet av sitt eget vattenparadis.

Upptäck friheten att skapa din egen avkopplande oas med vår träpool för självbyggare. Enkelt, snabbt och kostnadseffektivt – vår modell är konstruerad med användarvänlighet i åtanke. Genom smarta designfunktioner och tydliga instruktioner blir själva byggprocessen en njutning. Med minimal ansträngning kan du snabbt förvandla din trädgård till en harmonisk plats för avkoppling och nöje. Ge ditt utomhusliv en uppgradering med vår prisvärda träpool, där njutning och enkelhet går hand i hand.